Mobiililipun ostaminen MobilePaylla

Pikkaralan rannekepäivälippujen myyntipisteet eivät ole avoinna ympäri vuorokauden, joten niiden hankkiminen iltaisin ja varhain aamulla ei ole mahdollista. Muutamat harrastajat ovat kyselleet mahdollisuutta hankkia päivälippuaan mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Jatkossa on mahdollista hankkia Pikkaralan mobiilipäivälippu 24 tuntia vuorokaudessa.

Pikkarala Frisbeegolfin mobiilipäivälipun ostaminen tehdään MobilePay-sovelluksella, joka voidaan ladata puhelimeen/tablettiin AppStoresta tai Play Storesta. MobilePayn sivuilla kuvataan, miten sovellusta voidaan käyttää maksamisessa. Pikkaralan mobiililipäivälipun hinta on 5 €.

Mobiilipäivälipun QR-koodi

Mobiilipäivälippu on voimassa ostopäivän ja kerralla voidaan ostaa yksi päivälippu. Mikäli lipun ostaja haluaa hankkia usealle henkilölle päiväliput, osto pitää toistaa ryhmän käyttäjien määrällä. Mobiilipäivälippu ostetaan ennen kierroksen aloittamista.

Maksaminen tapahtuu MobilePayn maksutoiminnolla käyttäen oheista päivälipun QR-koodia. MobilePay-sovellus lukee QR-koodikuvasta tarvittavat tiedot mobiililipun maksamiseksi. Mobiililipun ostaja voi halutessasi lisätä ostoonsa oman viestinsä ennen kuin maksu lähetetään eteenpäin. Maksusta jää sovellukseen kuitti, jolla ostaja voi tarvittaessa osoittaa hankkineensa päivälipun. Maksukuitissa näkyy myös maksun päivämäärä ja kellonaika.

Maksukuitti/mobiilipäivälippu

Tarkemmat ohjeet mobiililipun ostamiseen ovat Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla: Mobiilimaksaminen. Jos mobiililipun ostaja tarvitsee lisätietoja mobiilipäivälipusta, hän voi ottaa yhteyttä tämän uutisen kirjoittajaan.

Pikkarala Frisbeegolfilla on käytettävissä MobilePayn MobileShop-portaali, jonka avulla on mahdollista selvittää mahdollisia epäselviä maksuja.

Innova Europen ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Innova Champion Europe (Innova Europe) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Innova Europe tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin väki haluaa lämpimästi kiittää Innova Europea uudesta jatkoyhteistyösopimuksesta.

Innova Europe on hyvin monipuolisesti mukana frisbeegolfiin liittyvien tuotteiden valmistuksessa, maahantuonnissa, viennissä ja myynnissä. Lisäksi sen palveluihin kuuluvat tapahtumien ja urheilutilaisuuksien järjestäminen, koulutus ja konsultointi sekä mediatuotanto. Tunnettuja Innovan Europen brandejä ovat mm. Innova Disc, Discmania ja DiscGolfPark. Pikkarala Frisbeegolfin radat on toteutettu DiscGolfPark-konseptia hyödyntäen ja niissä ovat Innovan DisCatcher-korit.

Pikkaralan ratojen kiertäjät ovat hyvin tyytyväisiä heittäessään birdien Pro- ja Ama-ratojen vaativalla väylällä #16, jonka väyläopasteissa ja korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivuilla näkyvät Innovan selkeät ja tutut mainokset/logot.

Discmanian tiimikisaaja Simon avaa väylällä #16, Kuva: Epic DG Films

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta Innova Europen kanssa.

Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat Pikkaralassa 15.6 – 16.6

Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat järjestetään Pikkaralan radoilla 15-16.2019. Kisojen järjestäjä Oulun Frisbeeseura on suunnitellut erikoisradan käytettäväksi kisoissa. Sekaparifrisbeegolfin SM-kisassa parit koostuvat nais- ja miespelaajista, ja kisoissa on neljä eri luokkaa: avoin luokka (MPO),40-vuotiaat (MP40), 50-vuotiaat (MP50) sekä juniorit 18v (MJ18).

Sekaparien SM-kisan ratakartta

SM-kisarata muodostuu Pikkarala Frisbeegolfin Pro- ja Ama-ratojen väylistä, joiden lisäksi SM-kisan kilpailunjohtaja Kajsa Wickström on suunnitellut kolme erikoisväylää kisaan. Kajsan mukaan kisarata tulee takuulla haastamaan pelaajat, mutta on sinne sekaan ripoteltu muutamia helpompiakin hengähdystaukoja. Rata tulee haastamaan pelaajat etenkin tough shotilla, mutta tärkeää on pysyä väylällä myös best shotilla.

Kisarata sisältää 11 Pro-radan väylää ja 4 Ama-radan väylää sekä em. kolme erikoisväylää. Kisaradan pisin väylä on väylä #11, joka tunnetaan Pikkaralan ratojen ”signatureväylänä”. Sen pituus on 289 metriä ja par-luku 5. Kisa sisältää kolme kierrosta siten, että parikisamuotoa vaihdellaan, jonka tuloksena jokainen väylä tulee kertaalleen heitetyksi best shot-, alternate shot- ja tough shot-periaatteilla.

Väinö Mäkelä pääsee kisaamaan Pikkaralan tutuilla väylillä

MPO-luokan parhaimmat parikisaajat ovat ratingin mukaan Tinja Väisänen & Väinö Mäkelä, Heidi Laine & Timi Järvenpää ja Jenni Eskelinen & Arttu Engström. Oulun seudun frisbeegolfaajat muistanevat, että Väinö Mäkelä voitti vuosi sitten Pro-tourin Pikkaralan osakilpailun, joten hän pääsee kisaamaan Tinjan kanssa tutuilla Pikkaralan väylillä. Sekaparikisaan osallistuvat kisaajat löytyvät metrixistä.

Tervetuloa katsoman Pikkaralaan mestaruuksien ratkeamisia sekaparien SM-kisassa

Kolme ratavaihtoehtoa Pikkaralassa 10.6 klo 15 – 13.6 klo 12.00

Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat järjestetään Pikkaralan radoilla 15-16.6.2019. Kisojen järjestäjä Oulun Frisbeeseura on suunnitellut erikoisradan käytettäväksi kisoissa. Kisaradalla käytetään Pro- ja Ama-ratojen väyliä sekä näiden lisäksi vielä kolme kisaan rakennettavaa erikoisväylää. Pikkarala Frisbeegolf tarjoaa frisbeegolfaajille mahdollisuuden käyttää Pro- ja Ama-ratojen ohella myös SM-kisarataa vajaan kolmen päivän ajan.

Sekaparien SM-kisan ratakartta

Harrastajat voivat heittää SM-kisaradalla 10.6.2019 alkaen klo 15.00 torstaihin 13.6.2019 klo 12.00 saakka. Torstaista 13.6.2019 klo 12.00 sunnuntaihin 16.6.2019 klo 18.00 saakka Pikkaralan radat ovat yksinomaan SM-kisaajien käytössä. Maanantain iltapäivästä torstaihin puoleen päivään saakka Pikkaralan radoilla on käytössä kolme eri ratavaihtoehtoa: Pro-rata, Ama-rata ja SM-kisarata. SM-kisaradan käyttäjien tulee SM-kisaradan väylällä #15 heittäessään väistää Pro- ja Ama-radan heittäjiä, koska SM-kisaväylällä heitetään Pro-/Ama-ratojen väylien #6 reittien loppuosassa päinvastaiseen suuntaan.

Pro-radan väylän #3 alkupäähän tulee SM-kisaradan väylän #3 kori, joka voi vaikuttaa ko. väylän pelaamiseen. Pro-/Ama-ratojen väylien #6 keskiosan jälkeen oikealla puolella sijaitsee SM-kisan väylänkori #15, johon siis Pro-/Ama-radalla ei heitetä. Pro-/Ama-ratojen heittäjien havaitsevat, että väylän #6 korin lähellä on SM-kisaradan tiimatto. Lisäksi Pro-/Ama-ratojen väylän #16 heittäjien tulee huomata, että SM-kisaradan #16 väylän kori sijaitsee Pro-/Ama-ratojen väylän keskellä väylän ”mutkan” tienoilla.

Tervetuloa kokeilemaan tai harjoittelemaan SM-kisojen rataa noin kolmen päivän ajan. Ratojen käyttäjillä pitää olla joko Pikkaralan vuosikortti tai päivälippu.

Weberin ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Saint-Gobain Weber (Weber) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Weber tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Weber on Pikkarala Frisbeegolfin pääyhteistyökumppani, joten Pro- ja Ama-radat ovat jatkossakin Weber-ratoja. Pikkarala Frisbeegolf porukka haluaa lämpimästi kiittää Weberiä ratojen rakentamisen ensivaiheen yhteistyöstä ja solmitusta uudesta yhteistyösopimuksesta.

Pikkaralan ratojen käyttäjät huomaavat Pikkaralan Weber-ratojen ratakyltin #1 väylän tiipaikan yläpuolella. Pro- ja Ama-radat ovat Weber-ratoja ja niiden väylä #1 on Weberin nimikkoväylä (Weber-väylä). Weber-nimikkoväylän väyläopasteissa, korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen sivupalkissa ovat näkyvästi esillä Weberin logot.

Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin. Tärkeimpiä tuotemerkkejä ovat Kahi, Lecaja Vetonit. Weberillä on Suomessa kahdeksan tehdasta, neljä aluevarastoa ja noin 300 työntekijää. Weberin Oulun kuivatuotetehdas sijaitsee vain puolen kilometrin etäisyydellä Pikkaralan radoista.

Weber-ratojen #1 väylän, Weber-väylän tiipaikka

Nykyinen rata-alue oli Weberin aikaisemmin omistamaa aluetta, jonka Pikkarala Frisbeegolf on hankkinut omistukseensa. Weber on suhtautunut alusta alkaen ratahankkeeseen erittäin myötämielisesti frisbeegolfradan rakentamiseksi entiselle maanottoalueelleen ja edistänyt merkittävästi uuden liikunta-alueen kehittämistä.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen ratayhteistyön jatkumisesta seuraavat kolme vuotta Weberin kanssa

Pikkaralan kesäkisat 2019

Pikkarala Frisbeegolfin tämän vuoden kesäkauden uutuus on Pikkaralan kesäkisat. Tänä kesänä järjestetään yksittäisiä kesäkisoja, ei koko kesäkauden kestävää kesäliigaa. Kesäkisojen tavoitteena on tarjota kisaajille ja harrastajille oiva mahdollisuus nauttia frisbeegolfista mukavan rennossa seurassa. Kesäkisojen ohjelmaan kuuluu erityyppisiä kisoja ja voi olla, että jokaisen kisan pelimuoto on erilainen.

Kesäkisojen johtaja Jaakko Alatalo on ideoinut tälle kesälle uusia mielenkiintoisia kisamuotoja, joissa hauskanpidolla on tärkeä rooli. Kisakisat eivät pitäisi olla missään mielessä kilpailuja, joissa kisamenestys olisi keskeinen tavoite.

Vuoden 2017 kesäliigan laavutunnelmia

Kesäkisoissa voi olla sarjoja, jotka vaihtuvat kisasta toiseen. Kilpailun johtaja ilmoittaa ennen yksittäistä kisaa sen mahdollisista sarjoista. Kisoihin ilmoittaudutaan Metrix-järjestelmässä. Kisoissa voidaan jakaa pienehköjä tavarapalkintoja; niistäkin ilmoitetaan yksittäisen kisan kisailmoituksessa.

Kesäkisoihin voi osallistua Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortilla tai päivälipulla. Tarkempi kuvaus kesäkisoista löytyy Pikkarala Frisbeegolfin nettisivulta Kesäkisat . Kesäkisat-sivulla on esimerkkejä kesäkisan suunnitelluista kisamuodoista.

Pikkaralan kesäkisat käynnistyvät maanantaina 27.5.2019 ja ne kestävät syksyyn saakka; tarkemmat ajankohdat selviävät myöhemmin.

Tervetuloa osallistumaan Pikkaralan kesäkisoihin!

Oulun ammattikorkeakoulun ja Pikkarala Frisbeegolfin yhteistyö jatkuu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Pikkarala Frisbeegolf ovat solmineet uuden kolmivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2021. Oamk tukee siten jatkossakin yleishyödyllisen Pikkarala Frisbeegolfin ratojen rakentamista, jatkokehittämistä ja ylläpitoa. Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa lämpimästi kiittää Oamkia vuonna 2016 käynnistyneestä yhteistyöstä ja uudesta yhteistyösopimuksesta.

Pikkaralan ratojen käyttäjät ovat huomanneet kiertäessään Pikkaralan ratoja, että Pro- ja Ama-ratojen väylä #2 on Oamkin nimikkoväylä (Oamk-väylä) ja sen väyläopasteissa, korissa sekä Pikkarala Frisbeegolfin nettisivujen sivupalkissa ovat näkyvästi esillä Oamkin logot.

Oulun ammattikorkeakoulun henkilökunnan jäsenet ja opiskelijat ovat innokkaita frisbeegolfin harrastajia ja Oamk onkin aktiivisesti osallistunut useisiin frisbeegolfiin liittyviin tapahtumiin. Pikkarala Frisbeegolfin väki arvostaa suuresti Oamkin aktiivista toimintaa frisbeegolfin laajenemisen edistämisessä Oulun seudulla.

Pikkarala Frisbeegolfin rataporukka on erittäin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta seuraavat kolme vuotta Oamkin kanssa

Pikkarala Frisbeegolfin kesäradat käyttöön 26.4.2019 n. klo 12

Pikkarala Frisbeegolfin kesäradat otetaan käyttöön 26.4.2019 arviolta klo 12. Korimuutokset talviradalta kesäratoihin tehdään 26.4 klo 10 alkaen ja niiden on arvioitu kestävän 2 -3 tuntia, joten radat eivät ole käytössä aamupäivällä.

Kuva: Kesäratojen käyttö alkaa Weber-väylältä

Kesäratojen kartat löytyvät Pikkaralan nettisivuilta seuraavasta osoitteesta: https://www.pikkaralafrisbeegolf.fi/radat/.

Pikkarala Frisbeegolfin porukka toivoo, että frisbeegolfaajat tulevat innokkaina yhdessä kavereidensa kanssa nauttimaan Pikkaralan ruuhkattomista ja mielenkiintoisista radoista. Tervetuloa viihtymään hauskan harrastuksen parissa Pikkaralan radoilla.