Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Talviliiga 2019 kisattu

Pikkarala Frisbeegolfin talviliiga on kisattu ja kiertopalkinnot luovutettu eri luokkien voittajille. Talviliiga sisälsi kuusi osakilpailua, joista neljän parhaan osakisan tulokset otettiin huomioon kokonaistuloksen laskennassa. Talviliigan kilpailuihin osallistui talven aikana yhteensä 130 kisaajaa. Erityisesti avoimessa, amatööri- ja MP50-luokissa kisa oli tiukkaa ja voittajat selvisivät lopullisesti vasta viimeisessä osakilpailussa, vaikkakin finaalikisan navakka tuuli vaikeutti kokonaistuloksen parantamista. Talviliigan kokonaistulokset ovat täällä.

Ari Korpelan draivi väylällä #19

Henri Sirniö otti avoimen luokan voiton 3 heiton marginaalilla ja päätyi kokonaistulokseen 275 heittoa. Mikael Hyväri ja Ville Kilpijärvi saavuttivat luokan seuraavat sijat. Riku Annola heitti talviliigan parhaan kierrostuloksen 62, 20 alle par-tuloksen.

Henri voitti avoimen sarjan

Kajsa Wickström oli naisten avoimessa luokassa selvä voittaja 11 heiton erolla Mervi Syväluomaan. FP40-luokan voitti tälläkin kertaa Susanna Saar ja Junior15-luokassa talviliigan kuopus Jemina Koskela otti pokaalin palkintokaappiinsa.

Naisten sarjan voittaja Kajsa

Ennen viimeistä osakilpailua amatööriluokassa oli vielä kuudella kisaajalla hyvät mahdollisuudet voittaa luokan kiertopokaali. Luokan voiton otti lopulta Jari-Matti Järviaho niukalla yhden heiton erolla.

Talviliigan luokkavoittajat Jemina, Henri, Kajsa, Jukka, Susanna, Jari-Matti ja Teemu

Teemu Holappa voitti MP40-luokan selvällä 12 heiton erolla Jouni Huhtamäkeen, josta Jori Löytynoja taas jäi neljän heiton verran. Teemun kokonaistulos oli 264, eli keskimäärin 16 alle kierroksen par-tuloksen ja Teemu olikin selkeästi talviliigan paras kisaaja.

Mika puttaa

MP50:ssä Kari Härkönen, Pasi Aikio, Eero Achren ja Jukka Kälkäjä kisailivat tasaväkisesti koko talviliigan ajan. Jukka heitti finaalikisassa sellaisen tuloksen, että sen turvin hän otti luokan voiton. Kari ja Pasi olivat samalla tuloksella luokkansa kakkosia.

Talviliigan finaalin makkaranpaistoa

Talviliigan päättämiseen kuuluu myös makkaroiden ja virvokkeiden nauttiminen laavulla. Lopuksi talviliigan päättäjäisissä arvottiin paikalla olevien talviliigan kisaajien kesken kaksi Powergripin lahjakorttia, joiden tyytyväisiksi voittajiksi tulivat Joonas Häkkilä ja Marko Tapio.