Ratamaksut

Radan käyttöoikeuden saa ostamalla vuosikortin, yritysvuosikortin tai päivälipun. Helppo tapa saada radankäyttöoikeus on hankkia vuosikortti, joka antaa kortin omistajalle oikeuden käyttää rataa kalenterivuoden ajan. Harrastaja voi ostaa yhden päivän voimassa olevia päivälippuja (paperirannekkeita). Yritys tai yhteisö voi hankkia henkilökuntansa käyttöön yritysvuosikortin.

Aikuisen seurassa heittävä alle 10-vuotias lapsi pääsee ilmaiseksi radoille.

Pikkaralan ratojen käyttöhinnasto vuonna 2019:

  • Päivälippu                 4 € tai 5 € riippuen maksutavasta
  • Vuosikortti                50 €/45 € riippuen maksutavasta ja SFL:n jäsenseuran jäsenyydestä
  • Yritysvuosikortti       300 € + alv.

Kun päivälippu tai vuosikortti ostetaan liikuntaseteleillä, päivälipun hinta on 5 € (myös mobiilipäivälipun hinta on 5 €) ja vuosikortin hinta 50 €. Hinnat sisältävät palvelupalkkion. Muilla maksutavoilla päivälipun hinta on 4 € vuonna 2019.

Mobiilipäivälipun ostaminen.

SFL:n jäsenseuran jäsen voi saada vuosikortin 5 €:n alennuksen, jolloin sen hinta on 45 € (ei mahdollinen liikuntaseteleillä).

Vuosikortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi lainata tai luovuttaa muille henkilöille. Jos vuosikortin tai päivälipun haltija käyttää väärin vuosikorttiaan tai päivälippuaan, hän menettää niiden antamat etuudet.

Jos harrastaja on ilman päivälippua tai vuosikorttia radalla heittämässä, häneltä peritään 5 €:n päivämaksu. Jos harrastaja tavataan useammin kuin yhden kerran Pikkarala Frisbeegolfin radoilla ilman käyttöoikeutta, hän saa ratojen voimassa olevan käyttöoikeuden vain hankkimalla Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin.

Yritysvuosikortti:
Vuosikortti:

Päivälippu:

PIKKARALA FRISBEEGOLF ranneke nettisivulle

Päivälippuna ovat käytössä rannekkeet ja mobiilipäivälippu. Päivälippu antaa sen haltijalle oikeuden käyttää rataa yhden päivän ajan ja se voidaan hankkia niitä myyvistä kaupoista. Rannekkeen myyjä tai haltija kirjoittaa kertakäyttöiseen rannekkeeseen päivämäärän, jona harrastaja käyttää rataa ja laittaa sen ranteeseensa.

Päivälipun maksuvaihtoehdot ja niitä myyvät liikkeet:

1. Paperiranneke (hinta 4 € vuonna 2019) voidaan ostaa käteisellä tai pankkikortilla seuraavista liikkeistä

  • Powergrip, osoite: Latokartanontie 1 A, 90150 Oulu; Powergrip
  • Ratakadun R-kioski, osoite: Ratakatu 11 L 1, 90130 Oulu
  • Shell Pikkarala, Vasankankaantie 200, 90310 OULU

2. Paperiranneke (hinta 5 € vuonna 2019) voidaan ostaa liikuntasetelillä seuraavasta liikkeestä:

  • Powergrip, osoite: Latokartanontie 1 A, 90150 Oulu; Powergrip:  Powergripin myymälässä ovat käytössä seuraavat liikuntasetelit: Smartum, Edenred, Eazybreak ja EPassi.

3. Mobiilipäivälipun ostaminen


Vuosikortti

Vuosikortissa on yksilöllinen numero ja korttiin kirjoitetaan omistajan nimi, ts. korttia saa käyttää vain sen omistaja. Kortin omistaja pitää radalla vuosikorttiaan näkyvissä kiekkolaukussaan.

Vuosikortin maksu/hankintavaihtoehdot ja myyvät liikkeet:

1. Vuosikortti (hinta 50 € vuonna 2019, SFL:n jäsenseuran jäsenen hinta 45 €). Vuosikortin ostaja saa ko. alennuksen kertomalla, mihin SFL:n jäsenseuraan hän kuuluu.

Vuosikortti voidaan ostaa seuraavista liikkeistä:

  • Powergrip, osoite: Latokartanontie 1 A, 90150 Oulu; Powergrip
  • Ratakadun R-kioski, osoite: Ratakatu 11 L 1, 90130 Oulu.

2. Vuosikortti (hinta 50 € vuonna 2019) voidaan ostaa liikuntasetelillä seuraavasta liikkeestä: Powergrip, osoite:Latokartanontie 1 A, 90150 Oulu;Powergrip. Powergripin myymälässä ovat käytössä seuraavat liikuntasetelit: Smartum, Edenred, Eazybreak ja EPassi.

3. Vuosikortti (hinta 50 € vuonna 2019, SFL:n jäsenseuran jäsenen hinta 45 €) voidaan ostaa seuraavalla tavalla: harrastaja maksaa Pikkarala Frisbeegolfin tilille (FI58 5741 4020 0759 79, tilin haltija: Pikkaralan Frisbeepuisto-osuuskunta, Viesti: ”Vuosikortti 2019, henkilön nimi, seura”) vuosikortin maksun (50 €/45 €) ja ottaa (paperi- tai sähköisen) kuitin mukaansa, jota näyttämällä hän saa vuosikortin Ratakadun R-kioskilta tai Powergripiltä.