Mobiilivuosikortti

Pikkaralan ratojen käyttäjä voi ostaa joko perinteisen vuosikortin tai mobiilivuosikortin. Vuosikortti on voimassa kortin osoittaman kalenterivuoden ajan. Vuosikortin omistajan pitää pystyä rata-alueella tarvittaessa osoittamaan, että hän omistaa vuosikortin.

Täältä löytyvät perinteisen vuosikortin ostajan ohjeet.

Mobiilivuosikortin QR-koodi, 50 €

Mobiilivuosikortti ostetaan MobilePay-sovelluksella, joka voidaan ladata puhelimeen/tablettiin Appstoresta tai PlayStoresta. MobilePayn sivuilla kuvataan, miten pääset käyttämään sitä maksamisessa. Mobiililivuosikortin hinta on 50 € tai 45 € (SFL:n jäsenseuran jäsenen hinta). SFL:n jäsenseuran jäsen saa 5 €:n alennuksen vuosikorttiinsa kirjoittamalla seuransa nimen vuosikorttinsa tietoihin.

Mobiilivuosikortin QR-koodi, SFL:n jäsenseuran jäsen (5 €:n hinnanalennus), 45 €

Vuosikortin maksaminen MobilePaylla:

Kortin omistajan yhteystietoja tarvitaan, jotta kortin omistaja voi tarvittaessa osoittaa omistavansa kortin. Sen lisäksi yhteystietoja voidaan tarvita mahdollisten maksuepäselvyyksien käsittelyssä.

Maksusta jää MobilePay-sovellukseesi kuitti, jota voit tarvittaessa näyttää vuosikorttina. Maksukuitissa näkyy: Vuosikortti 2020, päivämäärä ja kellonaika sekä kirjoittamasi viesti oheisen kuvan mukaisesti. Jos omistat vuoden 2019 vuosikortin, olet antanut yhteystietosi korttia hakiessasi ja yhteystietosi ovat edelleen voimassa, sinun ei tarvitse kirjoittaa viestikenttään puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi.

Pikkarala Frisbeegolfilla on käytettävissä MobilePay MobileShop- sovellus ja -portaali, joiden avulla on mahdollista selvittää mahdollisia epäselviä maksuja sekä varmistaa vuosikortin omistaja.

Pikkarala Frisbeegolf toivottaa mukavia pelihetkiä frisbeegolfin parissa Pikkaralan radoilla.