Pikkarala Frisbeegolf

Kiehtovaa frisbeegolfia 15 minuutin päässä Oulun keskustasta

Kesäliiga 2018 kisattu

Pikkaralan kesäliiga 2018 käynnistyi kesäkuun alussa ja saatiin päätökseen lauantaina 20.10.2018. Tänä vuonna eniten kokonaistuloksen saavuttaneita kisaajia oli MP40+-sarjassa. Oulun seudun naiskisaajat osallistuivat viimevuotiseen tapaan innokkaasti naisten avoimeen sarjaan. Kesäliigan periaate oli sellainen, että kisaajan kokonaistulokseen sisältyy kesäkauden kaksi parasta kierrostulosta sekä Pro- että Ama-radoilla.

Lauri voitti kesäliigan 2018

Miesten avoimen sarjan voitti tänä vuonna Lauri Vainikainen tuloksella 226, 20 alle par-tuloksen, toisena oli viime vuoden voittaja Mikko Ylätalo, jonka tulos oli 3 heittoa enemmän kuin Laurin tulos. Lauri kiri viimeisen parin viikon aikana Mikon ohitse muutamalla heitolla. Laurin voittotulos on täsmälleen sama kuin Mikon voittotulos viime vuonna.

Naisten sarjan voiton otti Kajsa Wickström kokonaistuloksella 317 ja selkeällä erolla seuraaviin kisaajiin. Myös MP40+-sarjan voittaja vaihtui viime vuodesta, kun Jouni Huhtamäki voitti sarjan tuloksella 240, 6 alle par-tuloksen. Jukka Määttä voitti selkeästi MP50+-sarjan ja hänen tuloksensa 239 oli siis yhden heiton parempi kuin Jounin tulos. Limingan miehet Seppo Hänninen ja Eero Savilaakso kisasivat tasaväkisesti voitosta MP60+-sarjassa Sepon ottaessa voittomitalin haltuunsa.

Naisten ja miesten avoimen sarjan voittajat Kajsa ja Lauri

Pro-radan parhaasta tuloksesta 60 heittoa vastasi Lauri Vainikainen, kun taas viime vuonna radan parhaan tuloksen (61) saavutti Mikko Ylätalo. Ama-radan parhaan tuloksen heitti tänä vuonna Mikko Ylätalo, 50 heittoa, 8 alle par-tuloksen. Se on täsmälleen sama kuin viime vuoden paras tulos Ama-radalla. Siitä vastasivat viime vuonna Jukka Tyni ja Jari Härö. Kesäliigan lopulliset tulokset löytyvät täältä.

Ilpo oli onnekas arvonnassa ja voitti Pikkaralan vuosikortin vuodelle 2019

Sarjojen voittajat palkittiin mitaleilla, jonka jälkeen oli vuorossa Pikkaralan vuosikortin 2019 arvonta niiden kisaajien kesken, jotka olivat saaneet vähintään kaksi tulosta molemmilta radoilta: onnetar suosi vuosikortin arvonnassa Ilpo Tolosta.

Pikkaralan laavun grilli oli tietenkin kuumana ja makkaroita sekä juotavaa oli tarjolla liigan lopetustapahtumassa.

Laavulla oli mukava jutella makkaroiden kera frisbeegolfista ja muustakin

Pikkarala Frisbeegolfin porukka haluaa kiittää kesäliigassa kisanneita kisaan osallistumisesta. Seuraavaksi on vuorossa sitten Pikkaralan talviliiga, johon toivotaan runsasta osanottoa: siitä tiedotetaan hyvissä ajoin ennen sen alkamista.