Ratojen käyttö

Radan käyttöoikeuden saa ostamalla vuosikortin tai päivälipun. Helppo tapa saada radankäyttöoikeus on hankkia vuosikortti, joka antaa kortin omistajalle oikeuden käyttää rataa kalenterivuoden ajan. Vuosikortin lisäksi on mahdollista ostaa päivälippuja (paperirannekkeita). Aikuisen seurassa heittävä alle 10-vuotias lapsi pääsee ilmaiseksi radoille.

Tietoa yritysvuosikortista:

Pikkaralan ratojen käyttöhinnasto vuonna 2017:

  •         Vuosikortti      50 €
  •         Päivälippu        4 €

Kun paikallisen frisbeegolfseuran jäsen ostaa vuosikortin seuran kautta, hän saa 5 €:n alennuksen.

Vaikka frisbeegolfin harrastaja aloittaa kierroksena sellaiseen kellonaikaan, että päivälippuja ja vuosikortteja myyvät kauppaliikkeet eivät ole auki, hänellä tulee olla voimassa oleva päivälippu tai vuosikortti. Jos harrastaja haluaa käyttää ratoja, eikä hänellä ole voimassa olevaa käyttöoikeutta ja lippuja myyvät liikkeet ovat kiinni, hän voi ottaa yhteyttä Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäseneen saadakseen ratojen ”väliaikaisen” käyttöoikeuden.

Päivälippu

PIKKARALA FRISBEEGOLF ranneke nettisivulle

Päivälippu antaa sen haltijalle oikeuden käyttää rataa yhden päivän ajan ja niitä myyvät seuraavat liikkeet:

      Powergrip, osoite: Latokartanontie 1 A, 90150 Oulu; Powergrip

      Ratakadun R-kioski, osoite: Ratakatu 11 L 1, 90130 Oulu

      Kaijonharjun R-kioski, osoite: Sammonkatu 10, 90570 Oulu

      Shell Pikkarala, Vasankankaantie 200, 90310 OULU

Päivälipun myyjä tai haltija kirjoittaa kertakäyttöiseen rannekkeeseen päivämäärän, jona harrastaja käyttää rataa ja laittaa sen ranteeseensa, mikä osoittaa hänen radankäyttöoikeutensa ko. päivänä.

Vuosikortti

pikkarala_vuosikortti_2017_400jpg1

Vuosikortissa on yksilöllinen numero ja korttiin kirjoitetaan omistajan nimi, ts. korttia saa käyttää vain sen omistaja. Kortin omistaja pitää radalla vuosikorttiaan näkyvissä kiekkolaukussaan.

Vuosikorttia myyvät/toimittavat seuraavat liikkeet:

      Powergrip, osoite: Latokartanontie 1 A, 90150 Oulu; Powergrip

      Ratakadun R-kioski, osoite: Ratakatu 11 L 1, 90130 Oulu

Harrastaja voi ostaa vuosikortin käteisellä tai pankkikortilla Ratakadun R-kioskilta tai Powergripiltä. Yksi vaihtoehto vuosikortin hankintaan on seuraava: harrastaja maksaa Pikkarala Frisbeegolfin tilille (FI58 5741 4020 0759 79, tilin haltija: Pikkaralan Frisbeepuisto-osuuskunta, Viesti: ”Vuosikortti 2017, henkilön nimi”) vuosikortin maksun (50 €) ja ottaa (paperi- tai sähköisen) kuitin mukaansa, jota näyttämällä hän saa vuosikortin Ratakadun R-kioskilta tai Powergripiltä.

Frisbeegolfseurojen jäsenet voivat hankkia vuosikortin 5 €:n alennuksella paikallisten frisbeegolfseurojen kautta. Kun seuran jäsen on maksanut vuosikorttimaksun seuran tilille, hän ottaa (paperi- tai sähköisen) maksukuitin mukaansa ja hakee vuosikortin Ratakadun R-kioskilta tai Powergripiltä.

Vuosikortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi lainata tai luovuttaa muille henkilöille. Jos vuosikortin tai päivälipun haltija käyttää väärin vuosikorttiaan tai päivälippuaan, hän menettää niiden antamat etuudet.

Jos harrastaja tavataan useammin kuin yhden kerran Pikkarala Frisbeegolfin radoilla ilman käyttöoikeutta, hän saa ratojen voimassa olevan käyttöoikeuden vain hankkimalla Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortin.

Yritysvuosikortti 2017:

Yritysvuosikortti antaa yrityksen neljälle työntekijälle oikeuden samaan aikaan käyttää Pikkarala Frisbeegolfin ratoja. Vuoden 2017 yritysvuosikortin käyttöoikeus on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Yritysvuosikortin hinta on 400 € + alv.

Yritysvuosikorttia saavat käyttää vain kortissa nimetyn yrityksen työntekijät.

Yritysvuosikortin hankinta ja toimittaminen:
1) Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsen saa tiedon tai yrityksen henkilö ilmoittaa Pikkarala Frisbeegolfille, että yritys haluaa hankkia yritysvuosikortin.
2) Pikkarala Frisbeegolf lähettää vuosikortin ja laskun yritykselle.